About Us

Vijver en Tuin

Een begrip voor iedere Vijverliefhebber

Van de Pas Vijver en Tuin Is met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring de Vijverspecialist binnen Nederland en België. Wij adviseren u graag met raad en daad bij alle vraagstukken over Vijver Aanleg .

De laatste jaren zijn vijvers in het algemeen een begrip geworden voor vele tuinliefhebbers. Door de enorme vraag naar vijvers is er dan ook steeds meer kennis nodig om op de specifieke wensen van de klanten in te gaan. We onderscheiden de Vijvers in 4 verschillende categorieën, namelijk; koivijver, natuurvijver, zwemvijver, tuin-/siervijver.

Als de Vijverspecialist zijn wij dan ook uw Partner voor het realiseren en verwezenlijken van uw Droomvijver, vanaf het idee tot en met de complete afwerking.

Buiten onze professionaliteit in de vijver branche, nemen wij u ook graag mee in ons creatieve inlevingsvermogen om samen me u “uw” tuinontwerp te smeden.  Ontwerpen en ideeën waar u nog jaren met veel plezier van kunt genieten, functioneel, creatief en verrassend. Geen enkele klant heeft dezelfde wensen, daardoor zoeken we telkens samen met u naar het volmaakte ontwerp. Door onze brede interesses in de Flora en Fauna, zijn we regelmatig afgereisd naar Azië, Afrika en Zuid-Amerika, hier hebben we veel inspiratie en ideeën op gedaan. Door het toepassen van enkele simpele natuurwetten, wordt de rust en eenvoud in uw Tuin als snel realiteit.

Op gebied van Vissen gezondheid, heeft Robert als pionier en intensieve samenwerking met diverse kwekers uitermate veel kennis opgedaan.

Elk probleem is dan ook weer onze uitdaging, LEES MEER

.

P&P Advies en Consultancy Voor B2B

.

Met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring, is P&P Advies en Consultancy dan ook de sparrings- en gesprekspartner in de gehele Koi, Siervis en Vijver sector maar tevens ook in de Hoveniers, Tuincentra en Retail branche. Steeds weer merken wij op dat er enorme behoefte is aan kennis en begeleiding in deze al zo moeilijke Koi en Vijver sector.  LEES MEER

Follow Facebook Twitter Google Plus RSS LinkedIn YouTube WordPress