Diefstal Beveiliging Japanse Koi

Diefstal Beveiliging Japanse Koi

juni 29, 2012 Uit Door Robert van de Pas

Diefstal Beveiliging Voor Uw Prachtige Koi In Uw Koi Vijver

Bent u het ook zat om ‘s morgens weer naar uw vijver toe te lopen met de vraag,

“Zwemmen nog al mijn Japanse Koi in mijn Vijver?”

Van de Pas Vijver en Tuin, heeft de hand weten te leggen op een uniek diefstal beveiligingssysteem, Diefstal beveiliging Japanse Koi wat uw gehele vijver tegen Diefstal van uw Koi uit uw Koivijver beschermen.

Te vaak horen we dat er weer Koi uit een Koivijver zijn gestolen, Maar nog vaker horen we het gewoon niet simpel weg om de reden dat er weer nieuwe kapers op de kust rond bazuinen die de betreffende vijvers ook in de gaten houden.

Het detectie systeem waar wij de hand op hebben weten te leggen is een uniek professioneel systeem, wat iedere passant of vermeende Koi dief registreert en vervolgens meld aan uw bestaande inbraaksysteem, of gekoppeld wordt aan een externe anti inbraak module.

Het detectiesysteem wordt door niemand herkent, daar het geheel verborgen is onder uw bestrating of grond.

De kosten van het systeem zijn overigens zeer reëel en betaalbaar voor iedere Koi en Vijver Liefhebber, zeker als we waarde van uw Koi vergelijken met de aanschafwaarde van nieuwe Koi in de zelfde Prijs of Kwaliteitsklasse. Hierbij is de aanschaf van uw Diefstal beveiliging een peulenschilletje.

Meer Informatie volgt nog.

Diefstal beveiliging Japanse Koi

Diefstal beveiliging Japanse Koi

Bent u al geïnteresseerd of hebt u vragen, neem dan gerust contact met ons op. M. +31 (0) 6 536 99 362 ; robert@vijver-en-tuin.nl

[contact_form]

Diefstal beveiliging Japanse Koi | Diefstal beveiliging Japanse Koi Laten Aanleggen