Diefstal Beveiliging Japanse Koi

Diefstal Beveiliging Voor Uw Prachtige Koi In Uw Koi Vijver

Bent u het ook zat om ’s morgens weer naar uw vijver toe te lopen met de vraag,

“Zwemmen nog al mijn Japanse Koi in mijn Vijver?”

Van de Pas Vijver en Tuin, heeft de hand weten te leggen op een uniek diefstal beveiligingssysteem, Diefstal beveiliging Japanse Koi wat uw gehele vijver tegen Diefstal van uw Koi uit uw Koivijver beschermen.

Te vaak horen we dat er weer Koi uit een Koivijver zijn gestolen, Maar nog vaker horen we het gewoon niet simpel weg om de reden dat er weer nieuwe kapers op de kust rond bazuinen die de betreffende vijvers ook in de gaten houden.

Het detectie systeem waar wij de hand op hebben weten te leggen is een uniek professioneel systeem, wat iedere passant of vermeende Koi dief registreert en vervolgens meld aan uw bestaande inbraaksysteem, of gekoppeld wordt aan een externe anti inbraak module.

Het detectiesysteem wordt door niemand herkent, daar het geheel verborgen is onder uw bestrating of grond.

De kosten van het systeem zijn overigens zeer reëel en betaalbaar voor iedere Koi en Vijver Liefhebber, zeker als we waarde van uw Koi vergelijken met de aanschafwaarde van nieuwe Koi in de zelfde Prijs of Kwaliteitsklasse. Hierbij is de aanschaf van uw Diefstal beveiliging een peulenschilletje.

Meer Informatie volgt nog.

Diefstal beveiliging Japanse Koi

Diefstal beveiliging Japanse Koi

Bent u al geïnteresseerd of hebt u vragen, neem dan gerust contact met ons op. M. +31 (0) 6 536 99 362 ; robert@vijver-en-tuin.nl

[contact_form]

Diefstal beveiliging Japanse Koi | Diefstal beveiliging Japanse Koi Laten Aanleggen

Leave a Reply

About Author

Robert van de PasRobert van de Pas Is met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring de Vijverspecialist binnen Nederland en België. Wij adviseren u graag met raad en daad in alle Vijver en Tuin vraagstukken.

De laatste jaren zijn vijvers in het algemeen een begrip geworden voor vele tuinliefhebbers. Door de enorme vraag naar vijvers is er dan ook steeds meer kennis nodig om op de specifieke wensen van de klanten in te gaan. We onderscheiden de Vijvers in 4 verschillende categorieën, namelijk; koivijver, natuurvijver, zwemvijver, tuin-/siervijver.

Van de Pas Vijver en Tuin is dan ook uw Partner voor het realiseren en verwezenlijken van uw Droomvijver, vanaf het idee tot en met de complete afwerking.

Buiten onze professionaliteit in de vijver branche, nemen wij u ook graag mee in ons creatieve inlevingsvermogen om samen me u “uw” tuinontwerp te smeden. Ontwerpen en ideeën waar u nog jaren met veel plezier van kunt genieten, functioneel, creatief en verrassend. Geen enkele klant heeft dezelfde wensen, daardoor zoeken we telkens samen met u naar het volmaakte ontwerp. Door onze brede interesses in de Flora en Fauna, zijn we regelmatig afgereisd naar Azië, Afrika en Zuid-Amerika, hier hebben we veel inspiratie en ideeën op gedaan. Door het toepassen van enkele simpele natuurwetten, wordt de rust en eenvoud in uw Tuin als snel realiteit.

Google +
View all posts by Robert van de Pas →

Follow Facebook Twitter Google Plus RSS LinkedIn YouTube WordPress