Vijverfolie Lassen

EPDM Vijverfolie 2D Strak In De Bak

VijverFolie Strak In De Bak

Een mooie strakke vijver met diverse niveau’s bekleed met EPDM Vijverfolie.epdm vijverfolie

Ter plaatste de bak bekleden is de basis voor en perfect resultaat. Het gebruik van de veeleisende kwaliteit montage materialen is natuurlijk geen overbodige luxe. het extra afzegelen van de lassen en verbindingen in de hoeken en overgangen is altijd aan te raden, omdat de epdm vijverfolie toch een natuur product blijft en mogelijk dus ook langzaam aan krimpt.

Veel mensen vragen om een kant en klare 3D zak, maar helaas gaat er nog steeds niet boven een 2D zak. bij ook maar en kleine afwijking in een 3Dzak moet je toch al weer gaan plooien of vouwen. Heeft u een ronde bak, dan is 3D folie natuurlijk wel een perfecte uitkomst.

Bent u ook op zoek naar een strakke bak laat het ons weten.

Wij helpen u graag.

 


 

 

About Author

Robert van de PasRobert van de Pas Is met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring de Vijverspecialist binnen Nederland en België. Wij adviseren u graag met raad en daad in alle Vijver en Tuin vraagstukken.

De laatste jaren zijn vijvers in het algemeen een begrip geworden voor vele tuinliefhebbers. Door de enorme vraag naar vijvers is er dan ook steeds meer kennis nodig om op de specifieke wensen van de klanten in te gaan. We onderscheiden de Vijvers in 4 verschillende categorieën, namelijk; koivijver, natuurvijver, zwemvijver, tuin-/siervijver.

Van de Pas Vijver en Tuin is dan ook uw Partner voor het realiseren en verwezenlijken van uw Droomvijver, vanaf het idee tot en met de complete afwerking.

Buiten onze professionaliteit in de vijver branche, nemen wij u ook graag mee in ons creatieve inlevingsvermogen om samen me u “uw” tuinontwerp te smeden. Ontwerpen en ideeën waar u nog jaren met veel plezier van kunt genieten, functioneel, creatief en verrassend. Geen enkele klant heeft dezelfde wensen, daardoor zoeken we telkens samen met u naar het volmaakte ontwerp. Door onze brede interesses in de Flora en Fauna, zijn we regelmatig afgereisd naar Azië, Afrika en Zuid-Amerika, hier hebben we veel inspiratie en ideeën op gedaan. Door het toepassen van enkele simpele natuurwetten, wordt de rust en eenvoud in uw Tuin als snel realiteit.

Google +
View all posts by Robert van de Pas →

Follow Facebook Twitter Google Plus RSS LinkedIn YouTube WordPress