Koi Gestolen Beveiliging Systeem Koi Vijver of Gehele Tuin

Koi Gestolen Beveiliging Systeem Koi Vijver of Gehele Tuin

augustus 1, 2012 Uit Door Robert van de Pas

Koi Gestolen ?

Beveiliging Systeem Voor Uw Koi Vijver En Of Gehele Tuin.

Beste Vijver en Koi Liefhebber,

koigestolen

Regelmatig zien we dat Koi Gestolen en Vijvers leeg worden geroofd, op een al dan niet diervriendelijk manier. Waarbij tevens erg veel schade wordt aangericht bij de gedupeerde op financieel gebied, maar ook emotioneel op gebied.

De meeste Koi liefhebbers zijn immers enorm gehecht aan hun juwelen in de vijver waarbij de waarde van deze juwelen voor deze Koi bezitters dan ook niet is te berekenen. Veel gedupeerden durven zelfs niet eens te melden dat hun Koi gestolen zijn, enkel en alleen al om het feit dat ze bang zijn voor herhaling en dan door een andere partij. Helaas worden de meeste Koi Gestolen door een bekende of zogenaamde Vijvervriend.

Het is dan ook tijd voor een oplossing en het leegroven van de Koivijvers een halt toe te roepen.

Koi Gestolen !

Kan Nu Voor Eens En Altijd Verleden Tijd Zijn.

Met deze intentie hebben we gezocht naar een systeem, waarbij het vrijwel onmogelijk is om het te lokaliseren en te saboteren. We spreken hier dan ook niet over een detectie systeem wat redelijk makkelijk door een getrainde techneut is te omzeilen. Ons detectie systeem is een professioneel systeem wat veelal wordt aangelegd bij zwaar bewaakte terreinen of ter beveiliging van prive woningen tegen ongewenste indringers.

Het systeem bevat een geheel onderhoudsvrije speciale string van Seismische Sensoren, welke de opgewekte drukgolven van voorbij lopende  personen registreert. Indringers worden dus al gelokaliseerd voordat uw Koi Gestolen kunnen worden.

Beveiliging systeem gronddetectie

Beveiliging systeem gronddetectie

Het systeem is een innovatief en gepatenteerd ondergronds omtrekbeveiliging systeem. Het kan worden geïnstalleerd onder verschillende bovenlagen zoals gras, bestrating en asfalt. Omdat het systeem zich onder de grond bevindt is het volledig onzichtbaar. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om het systeem te lokaliseren en te saboteren.

Het beveiliging systeem wordt dan ook rond de vijver aangelegd of enkel bij mogelijke doorgangen. Dit beveiliging systeem wordt ook veelvuldig rond om Prive woningen en Villa’s gelegd. Mocht uw terrein makkelijk begaanbaar zijn door een hekwerk, kunnen wij u eventueel ook adviseren voor een optie voor Hekwerk detectie. U hoeft dus niet bang meer te zijn dat uw koi gestolen worden.

Het Beveiliging Systeem is overigens:

• Te koppelen aan een bestaand beveiliging systeem.

• Te koppelen aan een aparte meld module.

• Zeer betaalbaar, wat niet onbelangrijk is.

• Zeer interessant op zowel korte als lange afstanden.

• Geen tot Zeer weinig onderhoud.

• 10 jaar garantie op de speciale sensoren.

LET OP: EN VERDIEN NU VELE DUIZENDEN EURO’S

_

Maak nu kans op een Waarde Bon van  € 500,= voor de eerst volgende Beslisser.

 

Voorkom Nu, Dat Ook Uw Koi Gestolen Kunnen Worden.

koi gestolenVraag vandaag nog uw informatie aan voordat ook uw koi gestolen worden op bestelling en wel door een bekende van U. De aanschaf van het detectie systeem is in aanschaf al minder in de waarde, dan de Koi Gestolen uit de gemiddelde vijver. Wilt ook s’morgens niet bij u vijver aankomen en constateren dat uw Koi Gestolen zijn, schaf dan nu nog een beveiligingssysteem aan vanaf € 2.500,=

[contact_form]

Neem voor meer informatie contact met ons op of stuur een Mail naar Robert@vijver-en-tuin.nl

 Koi Gestolen | Gestolen Koi Of Vijver Aanleggen Preventief Beveiligd