Vijver Laten Aanleggen En Geld Verdienen

Verdien Nu 15% Korting Door Uw Vijver Laten Aanleggen.

vijver laten aanleggen

Vijver Laten Aanleggen Met 15% Korting

Een vijver laten aanleggen brengt de nodige kosten met zich mee, zoals u waarschijnlijk al had begrepen. Waarschijnlijk heeft u ook al het goede nieuws gehoord in deze toch al barre economie en crisistijd. Het Kabinet is in deze crisistijd alleen maar aan het bezuinigen, waarbij iedereen hard wordt getroffen in zijn portemonnee. Steeds vaker wordt u weer gevraagd een offer te doen om maar tegemoet te komen aan de eisen die worden gesteld door de EU.

Vijver Laten Aanleggen Met Een Cadeautje Van 15% Van Het Kabinet

Het kabinet heeft besloten om ook u een Cadeautje te geven van 15% en daarbij iedere tuinbezitter tegemoet te komen. Een vijver laten aanleggen en een tuin laten aanleggen wordt nu wel heel interessant natuurlijk. En als u toch al van plan was om een vijver laten aanleggen, is het nu de tijd om te doen en uw plannen te laten realiseren. Deze actie van het kabinet is helaas maar voor één jaar waarna het belastingtarief weer wordt terug geschroefd.

Mocht u nog tobben of u een zwembad wilt laten aanleggen, of toch een vijver laten aanleggen, omdat deze kosten lager liggen. Is het misschien een idee om een zwemvijver te laten aanleggen. Een zwemvijver heeft een natuurlijk uiterlijk wat meestal wegvalt in de gehele tuin, zonder echt op te vallen. Daarbij zijn de bijkomende kosten van een zwemvijver vele malen lager dan van een zwembad. Veel mensen laten dan ook liever een zwemvijver aanleggen dan een zwembad. Of de crisis hierbij een bepalende factor speelt is nog maar de vraag.

Wilt u meer informatie en de voorwaarden van deze 15% actie van het kabinet, dan horen wij dat uiteraard graag van u.

Kijk ook bij Vijver Laten Aanleggen of Zwem Vijver Laten Aanleggen voor Project begeleiding of B2B Vijver Laten Aanleggen

Leave a Reply

About Author

Robert van de PasRobert van de Pas Is met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring de Vijverspecialist binnen Nederland en België. Wij adviseren u graag met raad en daad in alle Vijver en Tuin vraagstukken.

De laatste jaren zijn vijvers in het algemeen een begrip geworden voor vele tuinliefhebbers. Door de enorme vraag naar vijvers is er dan ook steeds meer kennis nodig om op de specifieke wensen van de klanten in te gaan. We onderscheiden de Vijvers in 4 verschillende categorieën, namelijk; koivijver, natuurvijver, zwemvijver, tuin-/siervijver.

Van de Pas Vijver en Tuin is dan ook uw Partner voor het realiseren en verwezenlijken van uw Droomvijver, vanaf het idee tot en met de complete afwerking.

Buiten onze professionaliteit in de vijver branche, nemen wij u ook graag mee in ons creatieve inlevingsvermogen om samen me u “uw” tuinontwerp te smeden. Ontwerpen en ideeën waar u nog jaren met veel plezier van kunt genieten, functioneel, creatief en verrassend. Geen enkele klant heeft dezelfde wensen, daardoor zoeken we telkens samen met u naar het volmaakte ontwerp. Door onze brede interesses in de Flora en Fauna, zijn we regelmatig afgereisd naar Azië, Afrika en Zuid-Amerika, hier hebben we veel inspiratie en ideeën op gedaan. Door het toepassen van enkele simpele natuurwetten, wordt de rust en eenvoud in uw Tuin als snel realiteit.

Google +
View all posts by Robert van de Pas →

Follow Facebook Twitter Google Plus RSS LinkedIn YouTube WordPress