Vijver Lek

Nu de Winterperiode is ingetreden en de temperaturen weer zakken, worden de oude Vijverfolies erg kort. Een Vijver Lek bij een dergelijke oudere vijverfolie is dan niet uitgesloten.

Maar hoe herkennen we een Vijver Lek

Vijver Lek

Velen onder u vinden het normaal dat er regelmatig water in de vijver wordt bijgevuld, omdat we simpel weg denken dat er veel water verdampt. Nou niets is minder waar, door de vele regenval, zal uw vijver sneller overlopen dan leeg verdampen. Veelal wordt de vijverfolie kort door de instraling van de zon, waardoor haarscheurtjes ontstaan (een kleine vijver lek).

Door deze haarscheurtjes loopt dan langzaam wat water weg, maar dit valt eigenlijk niet op, totdat de scheurtjes groter worden en zichtbaar worden. De meesten zullen deze scheurtjes proberen te repareren, maar hebben niet in de gaten da ze elders meer schade aanrichten door zich te begeven op de kort wordende Vijverfolie. Hierdoor zullen er nog meer scheuren ontstaan en de vijver zal sneller leeg gaan lopen (grote desastreuze vijver lek). Indien dit het geval is dan is de vijver lek zo groot dat er niets anders op zit dan de Vijverfolie vervangen.

Wanneer kan de Vijverfolie worden vervangen

Door een lekkage die in uw Vijverfolie zit, moet de Vijverfolie vervangen. Dit wordt meestal gedaan in het voorjaar of het najaar, vanwege de weersomstandigheden. Omdat er met een natuur product wordt gewerkt, is de verwerking het beste te doen in periodes met hogere temperaturen en veel zon. De Vijver folies zullen dan makkelijker te leggen zijn, waardoor deze ook vele malen strakker in de Vijver komt te liggen. Op het moment dat er in de Winter folie moet worden vervangen, is de kans op een nieuw vijver lek vele malen groter dan in de zomer.

Wat als de Vijver lek zo groot is en de vijverfolie toch moet worden vervangen?

Vijver Lek

Op het moment dat de Vijver Lek schade gaat aanrichten, of dat deze kans reëel aanwezig is, is het toch verstandig deze vijver lek zo snel als mogelijk te verhelpen en hierbij de vijver folie snel te vervangen.

Wel is het in deze periodes zeer verstandig om dit door een echte Vijverspecialist te laten doen die zijn Vak echt kent.

Natuurlijk zullen in deze “nood”gevallen velen u willen helpen, maar blijf vooral kalm en zorg dat u gewaarborgd bent van een goed eindresultaat in plaats van een tijdelijke oplossing. Het is natuurlijk belangrijk dat er snel maar wel efficiënt gehandeld moet worden wanneer de Vijverfolie vervangen wordt.

Als Nederlands Vijverspecialist en Vakman zullen wij U van de Vijver Lek zorgen verlossen.

Uw Vijver Lek is daarom onze zorg en uw Vijverfolie Vervangen is voor ons dan ook de normaalste zaak van de wereld, waarbij wij u tegen een geringe meerprijs WEL jaren lang laten genieten van uw gewenst Vijver Plezier.

Degenen die makkelijk zelf de vijverfolie kunnen vervangen, wensen wij natuurlijk veel succes.

[contact_form]

 Vijver Lek | Vijver Lek voor B2B

Leave a Reply

About Author

Robert van de PasRobert van de Pas Is met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring de Vijverspecialist binnen Nederland en België. Wij adviseren u graag met raad en daad in alle Vijver en Tuin vraagstukken.

De laatste jaren zijn vijvers in het algemeen een begrip geworden voor vele tuinliefhebbers. Door de enorme vraag naar vijvers is er dan ook steeds meer kennis nodig om op de specifieke wensen van de klanten in te gaan. We onderscheiden de Vijvers in 4 verschillende categorieën, namelijk; koivijver, natuurvijver, zwemvijver, tuin-/siervijver.

Van de Pas Vijver en Tuin is dan ook uw Partner voor het realiseren en verwezenlijken van uw Droomvijver, vanaf het idee tot en met de complete afwerking.

Buiten onze professionaliteit in de vijver branche, nemen wij u ook graag mee in ons creatieve inlevingsvermogen om samen me u “uw” tuinontwerp te smeden. Ontwerpen en ideeën waar u nog jaren met veel plezier van kunt genieten, functioneel, creatief en verrassend. Geen enkele klant heeft dezelfde wensen, daardoor zoeken we telkens samen met u naar het volmaakte ontwerp. Door onze brede interesses in de Flora en Fauna, zijn we regelmatig afgereisd naar Azië, Afrika en Zuid-Amerika, hier hebben we veel inspiratie en ideeën op gedaan. Door het toepassen van enkele simpele natuurwetten, wordt de rust en eenvoud in uw Tuin als snel realiteit.

Google +
View all posts by Robert van de Pas →

Follow Facebook Twitter Google Plus RSS LinkedIn YouTube WordPress