Vijverfolie Vervangen

Vijverfolie Vervangen

vijverfolie vervangen

Vijverfolie vervangen

Begint ook uw Vijver langzaam leeg te lopen en moet u ook iedere week water bijvullen? Dan Kunt u er van uit gaan dat er een lekkage in uw vijver zit. De reden hiervan kan aan diverse oorzaken liggen, waar u meestal niets aan kunt doen.

De beste oplossing is dan ook; uw vijverfolie vervangen.

Op de meeste locaties waar we de vijverfolie vervangen, zien we vaak dat er nog de goedkopere PVC vijverfolie ligt. Van deze folies is de kwaliteit de laatste jaren sterk in vermindert, dit doordat er diverse weekmakers niet meer mogen worden gebruikt.

Het resultaat is dan ook dat de PVC Vijverfolie veel minder lang meegaat en dus eigenlijk veel duurder is dan de langdurige gebruiksduur van de EPDM Vijverfolie.

Vijverfolie vervangen met EPDM Vijverfolie

Als u begint met vijverfolie vervangen, door gebruik te maken van epdm vijverfolie. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u ook hierbij de de vijverfolie op de juiste manieren monteert in uw vijver. Vijverfolie vervangen is niet zomaar even de oude vijverfolie verwijderen, en de nieuwe folie erin gooien, een beetje plooien en vouwen en klaar is Kees.

Nee Nee, Vijverfolie Vervangen betekent Vakmanschap

Enkele tips voor Vijverfolie vervangen:

• Zorg er voor da de ondergrond weer glad en zorgvuldig is bewerkt.

• Zorg voor rechte strak en gladde hoeken

• Zorg voor gladde en vloeiende bochten en overgangen

• Maakt oude gedeelten vijverfolie waar de nieuwe vijverfolie aan moet worden verlijmd goed schoon

• Meet de folie ruim in zodat u niet net tekort komt en al moet gaan wringen tijdens het leggen, lees hiervoor onze tips

• Leg het ondertapijt vast “in 9 van de 10 gevallen zien we dat dit gaat verschuiven en opstropt, waardoor de vijverfolie al niet meer mooi strak in uw vijver ligt”

• Leg de folie in de vijver en vouw deze dan pas uit

• Doe dit rustig aan en neem de tijd hiervoor

• Zorg dat de vijverfolie op de bodem strak ligt en daarna ook de wanden

• Maak zo min mogelijk plooien daar deze een mooie schuilplaats zijn voor bacteriën, schimmels en parasieten.

• He beste is dus om geen plooien te maken, maar de vijverfolie aan elkaar te verlijmen “Vulkaniseren, ook wel lassen genoemd”

• Als de folie er strak en gelikt in ligt is het natuurlijk noodzaak, dat u extra aandacht besteed aan de vijverrand, daar dit de stempel is op het eindresultaat.

Moet ook bij u de vijverfolie vervangen worden, maar laat ook u dit liever door een vakman doen, neem dan direct contact met ons op.

Gaat u zelf de Vijverfolie vervangen, omdat u dat zelf natuurlijk ook kunt, net als vele Vijver hobbyisten met u. Dan wensen wij u veel succes, zorg wel dat u de tijd neemt voor de afwerking, vaak worden we namelijk ingeroepen omdat velen toch moeten opgeven. Helaas voor deze klanten moet er dan toch weer de gehele vijverfolie vervangen.

Let op dat ook u niet van vijverfolie vervangen goedkoop, duurkoop maakt

Vijverfolie Vervangen, neem nu vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

[contact_form]

 Vijverfolie vervangen | Vijverfolie lekkage

  1. L.Schreiner
    L.Schreiner07-02-2018

    Mijn folie-vijver lekt ongeveer 80 centimeter onder het wateroppervlak. Kunt u de plek van het lek bepalen en deze repareren?

Leave a Reply

About Author

Robert van de PasRobert van de Pas Is met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring de Vijverspecialist binnen Nederland en België. Wij adviseren u graag met raad en daad in alle Vijver en Tuin vraagstukken.

De laatste jaren zijn vijvers in het algemeen een begrip geworden voor vele tuinliefhebbers. Door de enorme vraag naar vijvers is er dan ook steeds meer kennis nodig om op de specifieke wensen van de klanten in te gaan. We onderscheiden de Vijvers in 4 verschillende categorieën, namelijk; koivijver, natuurvijver, zwemvijver, tuin-/siervijver.

Van de Pas Vijver en Tuin is dan ook uw Partner voor het realiseren en verwezenlijken van uw Droomvijver, vanaf het idee tot en met de complete afwerking.

Buiten onze professionaliteit in de vijver branche, nemen wij u ook graag mee in ons creatieve inlevingsvermogen om samen me u “uw” tuinontwerp te smeden. Ontwerpen en ideeën waar u nog jaren met veel plezier van kunt genieten, functioneel, creatief en verrassend. Geen enkele klant heeft dezelfde wensen, daardoor zoeken we telkens samen met u naar het volmaakte ontwerp. Door onze brede interesses in de Flora en Fauna, zijn we regelmatig afgereisd naar Azië, Afrika en Zuid-Amerika, hier hebben we veel inspiratie en ideeën op gedaan. Door het toepassen van enkele simpele natuurwetten, wordt de rust en eenvoud in uw Tuin als snel realiteit.

Google +
View all posts by Robert van de Pas →

Follow Facebook Twitter Google Plus RSS LinkedIn YouTube WordPress