Zwemvijver Kosten

Zwemvijver Kosten

maart 26, 2013 Uit Door Robert van de Pas

Zwemvijver Kosten Hoger Of Lager Dan Zwembadkosten

Zwemvijvers en Zwembaden beginnen in Nederland een Luxe product te worden voor meerdere verschillende inkomensniveaus. Steeds meer mensen leggen een zwemvijver of een zwembad aan in hun tuin, waarbij ook steeds meer aandacht wordt besteed aan de indeling van de gemiddelde tuin. De Zwemvijver kosten zijn meestal veel lager dan de zwembad kosten, hierbij hoeven we alleen al maar te spreken over de energie kosten welke jaarlijks toch afgerekend dienen te worden. Maar waarom wordt er steeds meer gekozen voor een zwemvijver in plaats van een zwembad is dan de vraag. Is dit enkel en alleen omdat de zwemvijver kosten veel lager liggen dan de zwembadkosten? We zullen de zwemvijver kosten voor u op een rij zetten, met een vergelijk met een zwembad.

Waaruit Bestaan De Zwemvijver Kostenzwemvijver kosten

De kosten van de grondwerkzaamheden blijven gelijk aan die van de zwembadbouw. Als eerste zal het verschil van de zwemvijver kosten pas beginnen bij de bouw van de zwemvijver, hierin zit nog maar een minimum verschil wat eigenlijk te verwaarlozen valt. Het grote verschil bij de bouw in de zwemvijver kosten zit hem meestal in het filtratie systeem wat er wordt aangelegd. Hierbij kunnen aanzienlijk veel kosten worden bespaart, door simpel weg op een natuurlijke manier via een plantenfilter te zuiveren.

Het is wel aan te raden een voorfilter te gebruiken om het grove vuil in af te vangen. De zwemvijver kosten worden hierdoor al flink beperkt, dit kan op een zwembad inhoud van 40.000 liter inhoud al snel zo’n € 3.000,= – € 7.500,= verschillen. Doordat een zwemvijver een natuurlijke uitstraling heeft, worden deze zwembaden niet zo snel verwarmd als een standaard zwembad. De zwemvijver kosten lopen meestal automatisch minder op dan de zwembad kosten, omdat men minder snel luxe wil hebben in een zwemvijver dan in een zwembad, wat overigens puur een psychologische gedachtegang is.

Zwemvijver Kosten Vergelijk Energie Kosten

Als we jaarlijks willen besparen, dan komen de grootste kosten verschillen aan de orde als we praten over de energie kosten. Een heel simpel rekensommetje leert ons al snel dat de zwemvijver kosten met betrekking tot energie verbruik bij een zwembad van ~25.000 Ltr jaarlijks al minimaal € 550,= lager ligt. Bij een zwembad van ~50.000 Ltr is dit verschil al snel € 1.750,= per jaar. De jaarlijkse zwemvijver kosten worden hierdoor vele malen interessanter dan die van een éénvoudig zwembad, waardoor het ook is op te brengen voor de midden inkomens.

De verschillen in de zwemvijver kosten hierboven aangegeven zijn een indicatie en uitgegaan van een eenvoudig systeem. Natuurlijk zullen de verschillen nog veel hoger zijn bij de volautomatische systemen die er op de zwembaden zitten, maar ook de zwemvijver kosten kunnen veel verder uitgebreid worden.

Wanneer u een zwemvijver wilt aanleggen, of meer wilt weten over de zwemvijver kosten neem dan vandaag nog contact met ons op. Als vijverspecialist zetten wij als geen ander de kosten voor u op een rij en kunnen voor uiteraard een complete begroting opzetten.

[contact_form]

zwemvijver kosten B2B | zwemvijverkosten B2C