Vijverspecialist

Vijverspecialist

maart 26, 2013 Uit Door Robert van de Pas

Vijverspecialist Van de Pas Vijver En Tuin Een Begrip In Nederland En België

Vijverspecialist Van de Pas Vijver en Tuin heeft zich geprofileerd als één van de weinige vijverspecialisten in Nederland en België, door een toenemend gebrek aan Professionaliteit en Kennis met betrekking tot; Koivijvers, Zwemvijvers, Luxe Tuinvijvers, Plantsoenvijvers en Waterpartijen voor Gemeentelijke instanties, Hotels etc..

Hierbij heeft Robert van de Pas zich laten leiden door de jarenlange ervaring welke hij heeft ontwikkelt en opgedaan tijdens zijn loopbaan als, waarbij klimaat, techniek en filtratie de hoogste prioriteit hadden.

De drang om als Vijverspecialist deze specifieke kennis te delen en tevens te vermarkten is dan ook de grootste drijfveer.

Vijverspecialist Van de Pas Vijver en Tuin

Met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring heeft Vijverspecialist Robert, Van de Pas Vijver en Tuin opgericht. Als Vijverspecialist staan wij u graag met raad en daad bij, in uw Zwemvijver, Koivijver en Tuinvijver vraagstukken voor zowel B2C als B2B. De laatste jaren zijn vijvers in het algemeen een begrip geworden voor vele tuinliefhebbers. Door de enorme vraag naar vijvers is er dan ook steeds meer kennis nodig om op de specifieke wensen van de klanten in te gaan. Als vijverspecialist zien we hierdoor helaas maar al te vaak dat veel pioniers zich storten op vijver aanleg zonder echt te weten waar ze aan beginnen, om nog maar niet over de resultaten te spreken.

Door simpelweg het toepassen van enkele basisregels, met daarbij het opstellen van een stap voor stap plan, is de basis gelegd voor een succesvol vijver plezier. Starten bij het ontwerp, beoordelen van de haalbaarheid en mogelijkheden, zijn daarbij de fundering van ieder project.

Na regelmatig vallen en weer opstaan, – het maken van de nodige “fouten”, en het betalen van onnodig veel “leergeld” – begrijpen wij als geen ander welke uitdagingen u allemaal tegen kunt komen als het aankomt op het maken van de juiste keuzes.

De Vijverspecialist Neemt Uw Vraagstukken WegVijverspecialist

Vele startende vijverbouwers en vijverliefhebbers worstelen vaak met allerlei vraagstukken. Zo kan het idee en ontwerp heel goed zijn, maar is er om het project ook daadwerkelijk te realiseren, wel aanvullende ‘kennis van zaken’ nodig. Een vijverspecialist die tijdelijk aan uw zijde staat en daarbij in alle facetten kan adviseren, kan dan een goede oplossing zijn. Dit kan op verschillende manieren, waarbij Vijverspecialist Robert de klappen van de zweep kent.

Als Vijverspecialist bieden u diverse mogelijkheden en oplossingen met betrekking tot:

• Advisering bij zowel Vijverontwerp, Vijverbouw en Filtertechniek

• Van standaard Vijveraanleg tot gespecialiseerde Vijveraanleg

• Actieve Projectbegeleiding voor de Doe het Zelver

• Combinatie werkzaamheden samen met u

• Helder Water Garantie

Wat u overigens bij uw project zeker nodig heeft is een uitgebreid stappenplan, zodat u ook weet waar u aan toe bent en waar u op dat moment staat. Een Handleiding welke u stap voor stap daar brengt waar u wenst te eindigen met een succesvol resultaat uiteraard.

Dit Stappenplan Vijver Aanleggen Houd Simpelweg In Dat:

• Uw Vijverspecialist persoonlijk bij u de situatie komt bekijken

• Uw Vijverspecialist met u uw wensen in kaart brengt en uitwerkt

• Uw Vijverspecialist u hierbij volledig informeert over alle mogelijkheden

• Uw Vijverspecialist u vooral uitlegt waarom wel en waarom niet

• Uw Vijverspecialist voor u een gedetailleerd ontwerp maakt

• Uw Vijverspecialist voor u een volledig Stap voor Stap plan maakt

• Uw Vijverspecialist voor u een To-Do lijst opstelt voor de werkzaamheden die u zelf kunt en wilt doen

• Uw Vijverspecialist uw materiaal kosten ook kan berekenen, en desgewenst levert

• Uw Vijverspecialist voor u de meest passende filterinstallatie kiest, mbt spoelen, zuiver maken, tijd en arbeid

• Uw Vijverspecialist u uitgebreid adviseert over het energie verbruik

Kortom als Vijverspecialist zorgen wij wel voor een gedegen onderbouwd Vijverproject, waar u jarenlang met veel plezier van kunt blijven genieten.

Voor meer informatie of een afspraak neem Vandaag contact met Uw Vijverspecialist op en bespaar vele onnodige risico’s en Euro’s. Wij geven u graag een persoonlijk en situatie gericht advies met uw Vijver project. Heeft u als hoveniers of zakelijke partner vragen neem dan ook vandaag nog contact op met Uw Vijverspecialist

[contact_form]